3 nya avtal tecknade i Hangar 5

Visionsbild på ett kvarter i nya utvecklingen Hangar 5.

NCC har tecknat avtal med tre nya hyresgäster om totalt cirka 1800 kvadratmeter kontorsyta i Hangar 5 vilket vi är mycket glada över. De nya bolagen inkluderar Micropower Group, Gilbarco Veeder-Root samt ytterligare en aktör som är marknadsledande inom sitt verksamhetsområde.

Micropower Group, tillverkare av strömförsörjningsprodukter, batterier och batteriladdare, har tecknat hyresavtal avseende cirka 1 100 kvadratmeter kontorsyta där kontraktet löper på 10 år. Gilbarco Veeder-Root, som utvecklar utrustning och teknologi för tankning och närbutiker, etablerar sitt huvudkontor i Hangar 5. Hyresavtalet avser cirka 500 kvadratmeter och är tecknat på 5 år. Vår tredje hyresgäst flyttar in i sina nya lokaler under fjärde kvartalet 2021.

– Vi befinner oss i en expansiv fas och en stimulerande arbetsmiljö för våra anställda och nya medarbetare är avgörande för vår fortsatta framgång. Med Hangar 5 och Brommastaden får vi ett attraktivt läge och en inspirerande miljö med hög servicenivå där närheten till Bromma flygplats knyter ihop gruppens geografiska spridning, säger Göran Johansson på Micropower Group.

– I Hangar 5 får vi en mycket flexibel kontorslösning, vilket var avgörande när vi skulle välja lokal. Dessutom är läget viktigt och här får vi tillgång till en myllrande urban stadsmiljö med utmärkta kommunikationer, säger Stuart Graham, Finance Director, Gilbarco Veeder Root AB.

Varmt välkomna till Hangar 5 önskar vi på NCC!

ÖVRIGA INTRESSANTA NYHETER