Ledigt kontor på 753 kvm med snabbt tillträde
(Erbjudande: upp mot 6 månader hyresfritt*)

Ledig kontorslokal med varierande planlösning för alla behov. Detta kontor ligger på plan 7 av 8 och har utsikt åt Bromma Blocks, Bromma Flygplats, Ulvsundaleden och den nyrenoverade ljusgården.

Med generös takhöjd och smart utformning av layouten på kontoret skapar vi här en miljö för trivsel och effektivt arbete. Lokalens yta uppgår till ca. 753 kvm och har totalt plats för ca. 54 st arbetsplatser i öppet landskap (ca. 13,9 kvm/person).

Det går lätt att dela upp kontoret i en intern/extern del eller för olika avdelningar. För just denna kontorslokal har vi tagit fram ett förslag på planlösning som har följande delar:

1 st pentry/lunchrum för ca. 48 personer
1 st kopieringsrum
1 st förråd
1 st förråd/korskopplingsrum

Mötes/arbetsrum:
2 st mötesrum för 8 pers.
1 st mötesrum för 7 pers.
1 st mötesrum för 4 pers.
7 st samtalsrum för 1-2 pers.

Vårutrymmen:
3 st WC
1 st RWC
1 st städrum
1 st vilrum

Eftersom beskrivningen ovan är endast ett förslag på planlösning innebär detta att vi tillsammans med er kan diskutera fram en lösning som passar just er verksamhet och specifika behov. Vid en inflytt kommer lokalen vara nyrenoverad och anpassad.

Precis intill entrén till kontorslokalen finns både trapphus och 3 st hissar varvid 1 st större lasthiss som tar upp mot 26 st personer eller 2 000 kg och som går ner till garage/lastkaj. Den ena mindre hissen som tar ca. 15 st personer eller 1 150 kg går hela vägen ner till plan 1 där det stora parkeringsgaraget är. Samtliga hissar går till entréplan där du har tillgång till lounge, café, restaurang, konferens, m.m.

(*Gäller bashyran, tilläggskostnader tillkommer enligt avtal. Erbjudandet gäller avtal som tecknas innan 31 december 2024.)

Detaljerad information

  • Våning: 7
  • Yta (kvm): 753
  • Bashyra (kr/kvm/år): 3100
  • Fastighetsskatt (kr/kvm/år): 225
  • Driftkostnad (kr/kvm/år): 90
  • Gemensamhetskostnader (kr/kvm/år): 86
  • Cykelparkering (kr/kvm/år): 40
  • Miljöcertifiering: BREEAM - Outstanding

Köpsvängen 10

Kontor

753 kvm

Kontaktpersoner

Malin Andersson

Kundansvarig,
NCC Property Development

+ 46 72 519 01 98
Skicka mail

Bilder

Karta

Liknande lokaler